Om oss

Hvem er vi?

Vi er et team med unge, lidenskapelige og visjonære mennesker.

Finngodt er et lite, men topp moderne selskap dedikert til å levere og tilby de kuleste nye varene på ett sted.
Vi bruker innovativ kjemi med moderne designteknologi for å konsekvent sette standarden for moderne leker, glass, elektronikk, verktøy, batterier og telefontilbehør.
Vi jobber kontinuerlig med å finne de mest innovative produktene, slik at du ikke trenger å bruke timer på å gjøre din egen research.
Vi har et mål om å tilby våre kunder de beste produktene med den beste kvaliteten og de beste tjenestene. Vårt mål er å posisjonere Finngodt som en leder innenfor netthandel. Stol på vårt team av eksperter som hjelper deg å holde deg oppdatert på det nyeste og alltid være i forkant med teknologi. Bli med på produktrevolusjonen når vi kontinuerlig utfordrer det som er mulig i livet ditt og gir deg fantastiske muligheter fra hele verden.

Vår visjon og kultur

Våre verdier er viktige for oss som en rettferdig virksomhet.

 

Eksperter spår en lovende og strålende fremtid for e-handel i det 21. århundre. I nær fremtid vil også e-handel bekrefte seg selv som et viktig salgsverktøy.

Hos Finngodt mener vi at netthandel har ført verden nærmere. Nett-handel er en velsignelse med alt som skjer rundt om i verden.

I fremtiden vil 50% av detaljhandelstransaksjoner være online. Kunder foretrekker et bredt utvalg av alternativer med best kvalitet og pris. Og vi mener Finngodter en av dem.

Vi har satt våre kjerneverdier høyt, og de har vært iboende og integrert del av selskapets garanti. Disse verdiene og vårt harde arbeid har hjulpet oss til å vokse raskere.

Våre verdier er viktige for oss som en rettferdig virksomhet. Vi tror og følger dem oppriktig. Målet vårt er å være det mest sentrale selskapet i verden, der kundene kan finne, oppdage og kjøpe hva som helst på Finngodt.

 

Den beste pris og kvalitetsprodukter

Som du vet, er en av hovedårsakene til at vi har startet Finngodt-selskapet, å tilby våre kunder de beste kvalitetsproduktene til en lavest mulig pris. I motsetning til konvensjonelle selgere, driver vi ikke mange fysiske butikker med høye leier, lønn og distribusjonskostnader. Vi har egne lager. Det er ingen agenter involvert i prosessen med offentlige anskaffelser. For alle andre prosesser til produktene er sendt, har vi interne avdelinger. Til slutt er vi i stand til å redusere unødvendige kostnader og foretrekker å overføre denne fordelen til våre kunder.

Sikkerhet og konfidensialitet for betalinger (PayPal og SSL-sertifikat)

Din online transaksjon på Finngodt er sikker, med de høyeste nivåene av transaksjonssikkerhet. Finngodt bruker SSL-krypteringsteknologi for å beskytte kortinformasjonen din ved å overføre den over SSL direkte til en sikker elektronisk safe for behandling av betalinger. Vi bruker Paypal,Klarna,VISA,Master Card,Maestro,American Express,VISA(Electron),Diners Club & Discover som er det sikreste betalingsalternativet for netthandel. Hos Finngodt deler vi aldri våre kundedata med tredjeparter på noen måte. Dataene vi samler inn brukes til å behandle og levere ordrer.

Navnet du kan stole på

"Tillit er livets lim, det er den viktigste ingrediensen i effektiv kommunikasjon. Det er det grunnleggende prinsippet som holder alle forhold" - Stephen Covey. Vi tror på denne filosofien, den har ledet vår vekst og hjulpet oss med å oppnå tilliten til våre kunder over hele verden.

Vi er stolte - hver for oss og samlet - av kvaliteten på arbeidet vårt, de avanserte prosessene vi bruker, produktene og tjenestene vi tilbyr, og den anerkjente og validerte effektiviteten i vårt kontinuerlige forbedringsprogram. Vi er stolte av å møte behovene til utvalgte kunder før konkurrentene våre. Vi er stolte av å oppnå og opprettholde nivåer av økonomisk lønnsomhet som et mål, utover tall, av verdien som kundene våre er enige med oss.

Med et bredt utvalg av kvalitetsprodukter, et godt trent kundebehandlingsteam, effektiv og rask service, rimelig og billig levering, er Finngodt virkelig navnet du kan stole på!

til toppen